Novetats i promocions

08.06.2020

NOVES TARIFES HERGÓM 2020-2021

A partir del pròxim 01/07/20, entren en vigor les noves tarifes d'Hergóm per a la temporada 2020-2021 amb NOUS PRODUCTES i millores tècniques en altres, ja existents.

Per a més informació: info@cimm.cat / 938864104-684452850

23.04.2020

Res ni ningú aturarà aquest St. Jordi

Des de Cimm, tal i com marca la tradició, volem regalar-vos la rosa i el llibre.

¡Feliç dia de St. Jordi!

16.03.2020

Comunicat ÚLTIMA HORA!!!

Davant la situació sanitària actual, provocada per la pandèmia de la COVID-19, i per raons de responsabilitat social, a Cimm Energies adoptarem les mesures de caràcter excepcional necessàries per protegir la salut tant de totes les persones que formem part d'aquesta empresa, com la de tots els nostres clients, distribuïdors, proveïdors i col·laboradors.

Per això hem modificat, ja, les nostres pautes de treball, per tal d'evitar / minimitzar les possibilitats de contagi; de manera que, de forma immediata i indefinida fins a nova ordre (i per consell dels organismes públics i de l'Organització Mundial de la Salut) per això:

Mantenim el nostre punt de gestió i logística a Gurb (Vic) tancat al públic. Només atendrem de forma física a transports de mercaderies.

Anul·lar tots els desplaçaments i viatges que no es considerin estrictament necessaris pel bon desenvolupament de la nostra activitat (els quals es durien a terme només amb el consentiment de les autoritats pertinents).

Continuar el nostre treball, en la mesura de lo possible, de forma telemàtica, telefònica i via mail. Es mantindrà l'horari d'atenció telefònica com sempre i es realitzaran només assistències de caràcter urgent.

Si volen resoldre qualsevol dubte poden fer-ho mitjançant el canal de comunicació que romanen i romandran actius en tot moment, i mitjançant els quals intentarem respondre de la forma més eficient i en el menor temps possible.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

Att.
L'equip de CIMM ENERGIES.
info@cimm.cat
938864104

Veure més entrades