Novetats i promocions

21.09.2021

Fira EXPOBIOMASA VALLADOLID

Ja estem de nou a la fira de Valladolid de Biomassa, EXPOBIOMASA 21/22.
L' ARTISTICO com a actor principal, amb aparells per encastar, i com ja fa anys de la mà de EOSS, RAVELLI, KALON, SUPERSILO, ABS, NATURAL FIRE, estem a la fira, i també com no, de forma presencial amb HERGOM.
Tornem a la "NORMALITAT"!
Consulteu-nos ofertes de Fira, que n' hi ha!

07.06.2021

La FOTOVOLTAICA està de MODA!

"El preu de l'electricitat es dispara" i "la nova tarifa elèctrica entra en vigor" són titulars que, de forma combinada, repeteixen en els últims dies els mitjans de comunicació.
Els cost de generació d'electricitat depèn en gran mesura de les fonts emprades per produir-la. El 2020, la producció a Espanya es va distribuir de la manera següent: nuclear (22,2%), eòlica (21,9%), cicle combinat (17,5%), hidràulica (12,2%), cogeneració (10,7 %), solar (7,9%) i altres (7,8%).
L' energia solar t' ajudarà a estalviar.
No dubtis ni un minut! Demana'ns pressupost!

09.03.2021

Nou acord de col·laboració L'ARTISTICO

Nou acord de col·laboració comercial entre CIMM energies i l' Artístico.
La prestigiosa empresa Italiana, fabricant de xemeneies interiors de disseny que funcionen amb biomassa, encomana la responsabilitat de portar a terme les tasques de comercialització de L' ARTÍSTICO a Espanya, de la mà de Cimm Energies.
Cimm, va arribar a l' acord de col·laboració aquesta última campanya, davant el constant increment de demanda d' aquests aparells en noves construccions i reformes per escalfar la llar i sobretot per obtenir estalvi en calefacció als habitatges. Els seus acabats de qualitat i la seva presència a les revistes d'interiorisme la fan una marca de renom, que caldrà tenir en compte a l' hora de projectar una xemeneia de pellet a casa.

Veure més entrades