Novetats i promocions

25.12.2021

DENA, la nova aposta de CIMM. Filtratge i transport pneumàtic.

Cimm Energies passa a ser el soci comercial i tècnic de DENA a Espanya i Portugal, agafant la responsabilitat de portar a terme les gestions de venta i SAT en els productes de aspiració pneumàtica per transport de biomassa i filtratge de partícules en sortides de gasos per xemeneies de calderes de biomassa de gran potència, i altres filtratges de mànegues per aplicacions industrials.

21.09.2021

Fira EXPOBIOMASA VALLADOLID

Ja estem de nou a la fira de Valladolid de Biomassa, EXPOBIOMASA 21/22.
L' ARTISTICO com a actor principal, amb aparells per encastar, i com ja fa anys de la mà de EOSS, RAVELLI, KALON, SUPERSILO, ABS, NATURAL FIRE, estem a la fira, i també com no, de forma presencial amb HERGOM.
Tornem a la "NORMALITAT"!
Consulteu-nos ofertes de Fira, que n' hi ha!

07.06.2021

La FOTOVOLTAICA està de MODA!

"El preu de l'electricitat es dispara" i "la nova tarifa elèctrica entra en vigor" són titulars que, de forma combinada, repeteixen en els últims dies els mitjans de comunicació.
Els cost de generació d'electricitat depèn en gran mesura de les fonts emprades per produir-la. El 2020, la producció a Espanya es va distribuir de la manera següent: nuclear (22,2%), eòlica (21,9%), cicle combinat (17,5%), hidràulica (12,2%), cogeneració (10,7 %), solar (7,9%) i altres (7,8%).
L' energia solar t' ajudarà a estalviar.
No dubtis ni un minut! Demana'ns pressupost!

Veure més entrades