Novetats i promocions

17.02.2024

Noves prestacions a la nostra web!

Gaudeix a partir d' ara de la zona de descàrregues per a professionals. Les nostres tarifes i catalegs dels productes que portem sempre actualitzats. La millor manera de tenir-ho tot en un sol click! Només cal que ens demanis la clau d' acces.

17.09.2023

JA SOM REVO SRL, ESPANYA i PORTUGAL.

Tornem del viatge de dues jornades a Itàlia amb un important acord de col·laboració per els propers anys amb Revo Srl, l'empresa de serveis més destacada de la Comunitat Europea en tasques de manteniment i post venta del grup AMG, líder mundial en fabricació d'estufes, hidro-estufes i calderes de Biomassa a tot el món. Serem responsables del servei de postvenda a tota Espanya i Portugal de manera parcial dels productes de renovables venuts als grans centres comercials i establiments especialitzats (Leroy Merlin, Brico Depot...).

1 Productes de Biomassa,
2 Aerotèrmia
3 Aire condicionat

El viatge, que principalment estava organitzat per oficialitzar l' esdeveniment i la signatura del contracte, va servir també per conèixer els nous productes d' Aerotèrmia i Biomassa, acompanyats del nostre equip tècnic, amb formacions específiques d' alt nivell.

29.07.2023

Bones Vacances!

“L’art del descans és una part de l’art de treballar”. John Steinbeck
I és que aquests dies, mantindrem serveis de mínims, però hi serem!

Veure més entrades