Novetats i promocions

27.05.2022

BARBACOA EXTERIOR PER A L'ESTIU!

Ara que arriba el bon temps, Hergom presenta una línia nova de productes exteriors, entre ells, Firepit.
Aquesta barbacoa desprèn una agradable escalfor ideal per a reunions amb família o amb amics, creant al seu voltant un bon ambient.
L'anell exterior està format per quatre segments, on pots combinar dues planxes i dues graelles, també de ferro fos. En encendre el foc, aconsegueixen ràpidament la temperatura perfecta per cuinar, i la manté gràcies a la inèrcia tèrmica del ferro.

Demana'ns més informació!

16.02.2022

Participem com expositors per primera vegada a Exposolidos

Presentarem els productes del nostre soci comercial i tècnic per a Espanya ,Portugal i Amèrica de sud DENA. Exposolidos, que es realitzarà a Cornellà del Llobregat (Barcelona) els dies 10, 11 i 12 de maig, és la fira de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d'Europa, especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pólvores seques, semi sòlids i separació de sòlids, líquids

25.12.2021

DENA, la nova aposta de CIMM. Filtratge i transport pneumàtic.

Cimm Energies passa a ser el soci comercial i tècnic de DENA a Espanya i Portugal, agafant la responsabilitat de portar a terme les gestions de venta i SAT en els productes de aspiració pneumàtica per transport de biomassa i filtratge de partícules en sortides de gasos per xemeneies de calderes de biomassa de gran potència, i altres filtratges de mànegues per aplicacions industrials.

Veure més entrades