News

17.02.2024

Noves prestacions a la nostra web!

Gaudeix a partir d' ara de la zona de descàrregues per a professionals. Les nostres tarifes i catalegs dels productes que portem sempre actualitzats. La millor manera de tenir-ho tot en un sol click! Només cal que ens demanis la clau d' acces.

17.09.2023

JA SOM REVO SRL, ESPANYA i PORTUGAL.

Tornem del viatge de dues jornades a Itàlia amb un important acord de col·laboració per els propers anys amb Revo Srl, l'empresa de serveis més destacada de la Comunitat Europea en tasques de manteniment i post venta del grup AMG, líder mundial en fabricació d'estufes, hidro-estufes i calderes de Biomassa a tot el món. Serem responsables del servei de postvenda a tota Espanya i Portugal de manera parcial dels productes de renovables venuts als grans centres comercials i establiments especialitzats (Leroy Merlin, Brico Depot...).

1 Productes de Biomassa,
2 Aerotèrmia
3 Aire condicionat

El viatge, que principalment estava organitzat per oficialitzar l' esdeveniment i la signatura del contracte, va servir també per conèixer els nous productes d' Aerotèrmia i Biomassa, acompanyats del nostre equip tècnic, amb formacions específiques d' alt nivell.

29.07.2023

Bones Vacances!

“L’art del descans és una part de l’art de treballar”. John Steinbeck
I és que aquests dies, mantindrem serveis de mínims, però hi serem!

27.02.2023

GENERA 2023 Fira internacional d'energía i medi ambient

L' equip de Cimm Energies vàrem estar presents, visitant la fira Genera 23 a Madrid.
Consolidant relacions amb els nostres proveïdors, i presentant-nos les novetats atractives que proposen.
Inversors carregadors i bateria “all-in-one”, aerotèrmia amb gas R290, aerogeneradors de perfil domèstic, i un munt de novetats que ens ajuden a projectar el millor per a cada client.

23.12.2022

Bones Festes

Un any més l'equip de CIMM ENERGIES us desitja a tothom

BON NADAL I FELIÇ ANY 2023!

Esperem que passeu unes bones festes i que gaudiu del nou any que és a punt d'arribar...

27.05.2022

BARBACOA EXTERIOR PER A L'ESTIU!

Ara que arriba el bon temps, Hergom presenta una línia nova de productes exteriors, entre ells, Firepit.
Aquesta barbacoa desprèn una agradable escalfor ideal per a reunions amb família o amb amics, creant al seu voltant un bon ambient.
L'anell exterior està format per quatre segments, on pots combinar dues planxes i dues graelles, també de ferro fos. En encendre el foc, aconsegueixen ràpidament la temperatura perfecta per cuinar, i la manté gràcies a la inèrcia tèrmica del ferro.

Demana'ns més informació!

16.02.2022

Participem com expositors per primera vegada a Exposolidos

Presentarem els productes del nostre soci comercial i tècnic per a Espanya ,Portugal i Amèrica de sud DENA. Exposolidos, que es realitzarà a Cornellà del Llobregat (Barcelona) els dies 10, 11 i 12 de maig, és la fira de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d'Europa, especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pólvores seques, semi sòlids i separació de sòlids, líquids

25.12.2021

DENA, la nova aposta de CIMM. Filtratge i transport pneumàtic.

Cimm Energies passa a ser el soci comercial i tècnic de DENA a Espanya i Portugal, agafant la responsabilitat de portar a terme les gestions de venta i SAT en els productes de aspiració pneumàtica per transport de biomassa i filtratge de partícules en sortides de gasos per xemeneies de calderes de biomassa de gran potència, i altres filtratges de mànegues per aplicacions industrials.

21.09.2021

Fira EXPOBIOMASA VALLADOLID

Ja estem de nou a la fira de Valladolid de Biomassa, EXPOBIOMASA 21/22.
L' ARTISTICO com a actor principal, amb aparells per encastar, i com ja fa anys de la mà de EOSS, RAVELLI, KALON, SUPERSILO, ABS, NATURAL FIRE, estem a la fira, i també com no, de forma presencial amb HERGOM.
Tornem a la "NORMALITAT"!
Consulteu-nos ofertes de Fira, que n' hi ha!

07.06.2021

La FOTOVOLTAICA està de MODA!

"El preu de l'electricitat es dispara" i "la nova tarifa elèctrica entra en vigor" són titulars que, de forma combinada, repeteixen en els últims dies els mitjans de comunicació.
Els cost de generació d'electricitat depèn en gran mesura de les fonts emprades per produir-la. El 2020, la producció a Espanya es va distribuir de la manera següent: nuclear (22,2%), eòlica (21,9%), cicle combinat (17,5%), hidràulica (12,2%), cogeneració (10,7 %), solar (7,9%) i altres (7,8%).
L' energia solar t' ajudarà a estalviar.
No dubtis ni un minut! Demana'ns pressupost!

09.03.2021

Nou acord de col·laboració L'ARTISTICO

Nou acord de col·laboració comercial entre CIMM energies i l' Artístico.
La prestigiosa empresa Italiana, fabricant de xemeneies interiors de disseny que funcionen amb biomassa, encomana la responsabilitat de portar a terme les tasques de comercialització de L' ARTÍSTICO a Espanya, de la mà de Cimm Energies.
Cimm, va arribar a l' acord de col·laboració aquesta última campanya, davant el constant increment de demanda d' aquests aparells en noves construccions i reformes per escalfar la llar i sobretot per obtenir estalvi en calefacció als habitatges. Els seus acabats de qualitat i la seva presència a les revistes d'interiorisme la fan una marca de renom, que caldrà tenir en compte a l' hora de projectar una xemeneia de pellet a casa.

08.06.2020

NOVES TARIFES HERGÓM 2020-2021

A partir del pròxim 01/07/20, entren en vigor les noves tarifes d'Hergóm per a la temporada 2020-2021 amb NOUS PRODUCTES i millores tècniques en altres, ja existents.

Per a més informació: info@cimm.cat / 938864104-684452850

23.04.2020

Res ni ningú aturarà aquest St. Jordi

Des de Cimm, tal i com marca la tradició, volem regalar-vos la rosa i el llibre.

¡Feliç dia de St. Jordi!

16.03.2020

Comunicat ÚLTIMA HORA!!!

Davant la situació sanitària actual, provocada per la pandèmia de la COVID-19, i per raons de responsabilitat social, a Cimm Energies adoptarem les mesures de caràcter excepcional necessàries per protegir la salut tant de totes les persones que formem part d'aquesta empresa, com la de tots els nostres clients, distribuïdors, proveïdors i col·laboradors.

Per això hem modificat, ja, les nostres pautes de treball, per tal d'evitar / minimitzar les possibilitats de contagi; de manera que, de forma immediata i indefinida fins a nova ordre (i per consell dels organismes públics i de l'Organització Mundial de la Salut) per això:

Mantenim el nostre punt de gestió i logística a Gurb (Vic) tancat al públic. Només atendrem de forma física a transports de mercaderies.

Anul·lar tots els desplaçaments i viatges que no es considerin estrictament necessaris pel bon desenvolupament de la nostra activitat (els quals es durien a terme només amb el consentiment de les autoritats pertinents).

Continuar el nostre treball, en la mesura de lo possible, de forma telemàtica, telefònica i via mail. Es mantindrà l'horari d'atenció telefònica com sempre i es realitzaran només assistències de caràcter urgent.

Si volen resoldre qualsevol dubte poden fer-ho mitjançant el canal de comunicació que romanen i romandran actius en tot moment, i mitjançant els quals intentarem respondre de la forma més eficient i en el menor temps possible.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

Att.
L'equip de CIMM ENERGIES.
info@cimm.cat
938864104

23.09.2019

A.B.S A EXPOBIOMASSA 2019

A.B.S estarà present a la fira EXPOBIOMASA 2019 que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre a la ciutat de Valladolid.

Us esperem al Pavelló 2, estand 220.

23.09.2019

EXPOBIOMASSA VALLADOLID 2019

CIMM us informa que durant els pròxims dies 24,25 i 26 de setembre estarem presents a la fira EXPOBIOMASA 2019 que tindrà lloc a la ciutat de Valladolid, donant suport a les diferents marques que representem a la zona de Catalunya i Andorra.

25.04.2019

MANTENIMENT INSTAL·LACIONS SOLARS

Per aprofitar al màxim la producció elèctrica de un sistema solar, s’ha de garantir un bon nivell de radiació
incident sobre els panells.

Per tal de donar compliment a la Normativa segons la Instrucció 4/2008 SIE, en relació al manteniment de les instal•lacions, la Secretaria d’Indústria i Empresa obliga que totes les instal•lacions hagin de tenir un Certificat Anual de Manteniment ITE-6.

En funció de la tipologia d’instal•lació, potència i equips utilitzats s’establirà un programa de manteniment preventiu/manteniment anual de la instal•lació, els quals requeriran la visita d’un tècnic qualificat com a mínim un cop a l’any,

La neteja dels panells cal efectuar-la especialment:
- Després d’un període llarg sense pluges
- Després d’una pluja de fang.
- En cas de nevades s’ha de treure la neu tan aviat com es pugui perquè no impedeixi la captació solar i s’hi glaci.
- En el cas del glaç enganxat.

Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte.

16.10.2018

6a FIRA DE LA BIOMASSA VIC 2018

CIMM estarà present a la 6a Fira de la Biomassa de Vic 2018, representant les marques: Hergóm, Eoss, Úngaro i Ravelli de Solartecnik, Natural Fire, A.B.S i Supersilo, Recosun i BiomassVending®.

Ens trobareu al pavelló principal als estands: 59, 60, 61 i 62.

Us hi esperem!

26.09.2018

- OFERTA ESPECIAL FINS AL 28/09/18 -

Estufa d'aire model LIBY de 7.5Kw

- Doble porta (per evitar cremades)
- Sortida d’aire calent inferior (Millora la circulació de l’aire calent)
- Sortida de fums superior / posterior
- T de registre incorporada
- Equivalent a una estufa de passadís (38cm)
- Alta eficiència impulsió d’aire fins a 110ºC
- Molt silenciosa

Consulteu-nos!

06.09.2018

COMENCEM EL NOU CURS!

Continuem un any més amb les noves tarifes d'Hergóm, Eoss i Ravelli de Solartecnik,

I ho fem, com sempre, amb moltes ganes i força!

05.07.2018

VISITEM LA FÀBRICA DE ABS SILO

CIMM ENERGIES visita, avui, la fàbrica de ABS SILO a Alemanya.

Agraïm la seva atenció i esperem poder col·laborar conjuntament per molt temps.

09.05.2018

CIMM, OBTÉ LA REPRESENTACIÓ EN EXCLUSIVA DE ABS SILO i SUPERSILO

CIMM obté la representació en EXCLUSIVA a Catalunya de ABS SILO, la millor marca en fabricació de silos tèxtil i, SUPERSILO que ofereix una amplia gamma de solucions estandaritzades amb un preu molt atractiu.

Si necessiteu informació, no dubte en posar-vos en contacte amb nosaltres.

27.02.2018

CIMM ENERGIES ACTIUS SEMPRE!

Plogui, nevi o faci fred......... BiomassVending® sempre en servei.

29.01.2018

S'acosta Sant Valentí.... Ja tens el regal per a la teva parella?

Aquest any pel DIA DELS ENAMORATS.... sigues diferent, sigues original, sigues més romàntic que mai.....

REGALA MOMENTS EN PARELLA, CALIU I CONFORT JUNTS......

REGALA MOMENTS ÚNICS.

18.01.2018

CUINA ECLECSYS HERGÓM

ECLECSYS, una cuina econòmica de llenya de la marca Hergóm, amb un disseny lineal i modern.

Consulteu-nos condicions.

28.12.2017

BON NADAL i FELIÇ ANY NOU 2018!

L'Equip de Cimm Energies, us desitja un bon Nadal i que en aquest pròxim 2018 es compleixin tots els vostres desitjos.

15.11.2017

SORTEIG MINI BUCKET FIRE AL FACEBOOK

SORTEIG MINI BUCKET FIRE
Cimm Energies sorteja un MINI BUCKET FIRE durant el mes de novembre.
Per a participar en el sorteig seguiex les segúents instruccions:
- Fes click a ME GUSTA a la nostra pàgina.
- Fes click a ME GUSTA en la publicació.
- COMPARTEIX publicació.
El sorteig es realitzarà el dia 30/11/17 i el dia 04/12/17 es publicarà qui es el guanyador.
SORT!!!

20.09.2017

A CIMM JA ESTEM PREPARATS PER A L'ARRIBADA DEL FRED

Estem preparats per a l'arribada del FRED!

Us animem a combatre'l amb els diferents models d'estufes, calderes, inserts i cremadors de biomassa de llenya i/o pellet de Indústrias Hergóm, NaturalFire i Solartecnik.

20.07.2017

NOVES TARIFES EOSS

Ja tenim aquí les noves tarifes de EOSS, on incorporem nous models amb dissenys espectaculars per a tots els gustos i que us deixaran amb la boca oberta.

30.06.2017

S'OBRE LA PORTA A L'AUTOCONSUM COMPARTIT

http://www.rtve.es/noticias/20170606/constitucional-anula-prohibicion-del-autoconsumo-electrico-comunidades-vecinos/1561349.shtml

26.06.2017

EL NOU CAMPING PELLET = MINI BUCKET FIRE

Vols gaudir amb la família o els amics d'aquest estiu d'una manera ecològica, divertida i segura per a tots?

Us presentem el MINIBUCKET FIRE, un fogonet que funciona amb pellet.
- Perfecte per a cuinar inclòs amb els més petits.
- Creació de foguera segura i controlada.
- Funcionament autònom i sense necessitat de connectar a xarxa elèctrica.

23.06.2017

ENTRADA EN VIGOR NOVES TARIFES HERGÓM 2017

Des del 16/06/17 han entrat en vigor les noves tarifes d'Hergóm.

Preparats per a la nova campanya!!!

06.04.2017

CIMM LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC - PLAQUES SOLARS RECOSUN -

Cimm energies també lluita contra el canvi climàtic i aposta per un futur 100% net i renovable.

Ara que torna a sortir el sol........ aprofitem-lo!!!

Equips RECOSUN, un producte patentat a EEUU i ideal per a l’escalfament d’ACS, autoconsum i emmagatzematge d’energia solar fotovoltaica.

La combinació de les plaques fotovoltaiques amb els termos fa, que l’energia produïda pel seu sistema solar s’aprofiti al màxim, i així s’amortitzen les plaques de forma ràpida.

30.03.2017

NOU CATÀLEG DE RAVELLI

Ens acaba d'arribar el nou catàleg de RAVELLI!

En breu us els farem arribar als distribuïdors.

Es.......................................FANTÀSTIC!

03.02.2017

5a FIRA BIOMASSA VIC 2017

Torna a ser aquí la 2a fira més important de biomassa d'Espanya, que té lloc a la ciutat de Vic els pròxims dies 23, 24 i 25 de febrer al "Recinte firal del Sucre".

Cimm, com a representants d'Indústrias Hergóm, Natural Fire, Recosun i Solartecnik, estarem presents, un any més, on podreu veure LA NOVETAT d'aquest any: la nova estufa de llenya E-40 d'Hergóm.

Us hi esperem a l'edifici principal, als estands núm.: 37, 38, 39 i 40.

26.01.2017

NOVA ESTUFA LLENYA E-40 D'HERGÓM

Us presentem la NOVA estufa de llenya E-40 d'Hergóm, la qual tindrem exposada a la Fira de Biomassa de Vic.

https://youtu.be/nqecucwLAD0

Aquesta estufa té un preu de 1.160€ + iva, però FINS AL 28/02/17 la podeu adquirir per només 999€ + iva.

Com?.................. Descarregant un cupó a través de la pàgina oficial d'Hergóm, i entregant-lo al distribuïdor o al mateix estand de la fira.

Fira Vic 2017: Dies 23, 24 i 25 de febrer de 2017.
Recinte firal "El Sucre", als estands 37, 38, 39 i 40.

17.01.2017

MUNTATGE CREMADORS NATURAL FIRE PER HUPA A GIRONA

L'Empresa Hupa ha instal·lat, en forns de pa existents, cremadors Natural Fire a la província de Girona. Un muntatge espectacular.

21.11.2016

CURS DE FORMACIÓ CALDERES OPOP 07/12/16

El pròxim dia 07 de desembre del present, tindrà lloc a les instal·lacions de Cimm Energies, a Gurb, la presentació i formació tècnica de les calderes OPOP i d'estufes de pellet EOSS i RAVELLI de Solartecnik.

Si hi esteu interessats en participar, envieu-nos un mail a info@cimm.cat.
PLACES LIMITADES!

15.11.2016

PROMOCIÓ MES SENSE IVA

Des del 15 de novembre al 15 de desembre, RAVELLI ens porta la PROMOCIÓ SENSE IVA per als model DUAL7, R70, RC70, OLIVIA STEEL i RCV1000.

22.07.2016

PRESENTACIÓ CALDERA BIOPEL (OPOP - SOLARTECNIK)

Aprofita aquest estiu i no esperis al Setembre per adquirir la nova caldera BIOPEL20 de la marca OPOP.

Inclou:
- Caldera
- Regulació PID
- Silo compacte
- Neteja automàtica/semiautomàtica per raspador.
- Control remot via mòbil APP.
- Extracció automàtica de cendres.
- Classificació 5.

01.07.2016

ÚLTIM CURS DE FORMACIÓ RECOSUN - CIMM 2016

Des de Cimm Energies, hem impartit l'últim curs de formació dels productes Recosun de la campanya 2016, molt satisfactòriament.

Properament, al mes de setembre, començaran el nous cursos per a la campanya 2017, per tal de formar als instal·ladors autoritzats d'aquest producte.

23.05.2016

CIMM A TOPE!

A partir d'ara, Cimm portarà a terme la representació a Lleida i Tarragona dels productes Solar Tecnik, on englobem marques com: RAVELLI, EOSS, OPOP, HDG, OCHSNER, CHARNWOOD, KORADO,...

Creixem junts!

10.05.2016

CIMM & SOLARTECNIK

Cimm Energies, estarà la propera setmana a Bilbao preparant la gestió i formació per a la campanya entrant, amb molts productes nous de ALTÍSSIMA qualitat, de la mà de Solartecnik. Farem la presentació oficial en breu.
Entre d'altres, representarem marques com Ravelli, EOSS, HDG, OPOP..., introduint aerotèrmia, acumuladors d'inèrcia i moltíssims accessoris més...
Us anirem informant!

26.02.2016

CIMM i NÉSTORMÁRTIN

Cimm Energies portarà a terme, també, la representació dels productes NéstorMártin a Catalunya i Andorra!

Us anirem informant.

23.02.2016

FIRA IL FUOCO VERONA 2016

Cimm Energies, els informa que els propers dies 24, 25, 26, 27 i 28 de febrer tindrà lloc la fira més important d'Europa de Biomassa, "Il Fuoco" a la ciutat de Verona (Itàlia).

Els volem comentar que estarem presents en els estants d'Indústrias Hergóm i Natural Fire, per atendre les seves consultes.

Us hi esperem!

17.02.2016

FORMACIÓ ALBASOLAR

Avui Cimm energies assisteix al curs de formació que imparteix l'empresa Albasolar al Restaurant Xalet Montjuic a Barcelona, juntament amb 20-25 professionals relacionats amb l'autoconsum, intercanviarem opinions i experiències, en una jornada útil i enfocada a promocionar aquest tipus d'instal·lacions entre els nostres clients.

12.02.2016

Cimm Energies, firma la distribució de la marca Recosun.

Cimm Energies, firma la distribució de la marca Recosun per a Catalunya i Andorra.

Aquests dispositius pensats per cobrir l'aigua calenta sanitària mitjançant energia solar fotovoltaica i aprofitant l'energia per autoconsum.

De fàcil muntatge, molt viables i de poc manteniment.

Demani informació!

12.01.2016

GRAN NOVETAT

Acumuladors elèctrics híbrids Recosun, pensats per escalfar aigua sanitària mitjançant panells solars fotovoltaics.
De fàcil instal•lació, sense manteniment ni excessos de calor a l' estiu, i al millor preu.

Consulta’ns ara disponibilitat!

23.09.2015

FIRA EXPOBIOMASA VALLADOLID 2015

Cimm Energies, esta present a la fira EXPOBIOMASA que té lloc a Valladolid els dies 22, 23 i 24 de setembre. Ens podreu trobar al pavelló núm. 4, al l'estand d'Hergóm amb nº 466, on podreu veure la línia d'estufes i xemeneies, i la línia de calderes de biomassa.

També ens trobareu a Natural Fire a l'estand nº422 , on trobareu els cremadors de biomassa.

Us hi esperem!

18.08.2015

Apunt la primera instal.lació de proves de Tesla Bateria domèstica

Cimm Energies, prepara per aquesta campanya de tardor, la primera instal.lació de batería amb autoconsum TESLA, de reconeguda qualitat, que gestiona l' energia de casa per generar estalvi en la factura de llum.

31.07.2015

MUNTAGE SITJA METÀL·LICA FETA A MIDA

Cimm Energies, fabrica i instal·la un dipòsit vertical d'una capacitat de 18.000l per biomassa cilíndric amb boca de càrrega desplaçada, fet a mida per encaixar en un espai disponible en una masia.

Gracies a la implantació d'aquest dipòsit, es podrà fer la descàrrega de la biomassa amb un camió cuba estandaritzat.

17.07.2015

NOVA WEB BIOMASSVENDING®

Cimm Energies, els informa que ja està disponible la pàgina web del BiomassVending®, l'expenedor autònom de biomassa més innovador del mercat.

04.06.2015

CURS DE FORMACIÓ PELS SAT D'HERGÓM

Cimm Energies utilitza les seves instal·lacions de Gurb, per a impartir el curs de formació dels serveis tècnics (SAT) per a tota la zona d'Espanya, de Indústrias Hergóm.

En aquest curs hi han participat els tècnics de les estufes de pél·let, models Adda aire i aigua, i el tècnic dels aparells de gas, models MG; i també han intervingut els tècnics i delegats de la fàbrica d'Hergóm.

03.06.2015

PROJECTE PER REDUCCIÓ DE CONSUM ELÈCTRIC

Cimm Energies treballant amb una bomba a 180m de profunditat alimentada per panells solars.

08.05.2015

CURS DE FORMACIÓ D'INDÚSTRIAS HERGÓM I NATURAL FIRE

Cimm Energies imparteix un curs de formació d'Indústrias Hergóm, on expliquem la divisió ALTERNATIVE (calderes biomassa), la divisió LIVESTYLE (xemeneies, estufes, cuines, inserts,...) i finalment, acabem amb els cremadors de biomassa Natural Fire.

Aquest curs es realitza a les nostres instal·lacions de Gurb i va dirigit als professionals del sector.

03.04.2015

Cimm Energies en procés de legalització en instal·lació fotovoltaica

Cimm Energies en procés d'una legalització en instal·lació de 100kw per a fotovoltaica autoconsum, amb injecció 0.

Caminant endavant!

18.03.2015

CIMM ENERGIES - INDÚSTRIAS HERGÓM A LA FIRA SÍBIONERGIA A ZARAGOZA

Cimm Energies, sl com a representants de Catalunya i Andorra de la marca Indústrias Hergóm estan presents a la fira SíBionergia de Zaragoza durant els dies 17, 18, 19 i 20 de març al pavelló 8, estand C-D / 1,2,3 i 4.

En aquesta edició, presentem la NOVA CALDERA OLIVA 25 amb neteges semiautomàtiques, nou control digital i amb unes prestacions immillorables.

Els esperem!

23.01.2015

FIRA BIOMASSA FORESTAL VIC 2015

Els propers dies 19, 20 i 21 de febrer, tindrà lloc a la ciutat de Vic, la fira més important per a professionals del sector de les energies renovables de Catalunya, Fira Biomassa Forestal Vic 2015.

Cimm Energies hi assistirà per a presentar, en primícia, el seu innovador Firebox® i com cada any, representant les marques en exclusiva de BiomassVending®, Indústrias Hergóm i Natural Fire.

Ens hi podreu trobar a l'estand 39, 40, 41 i 42. Us esperem!

24.12.2014

Cimm Energies presenta Firebox®

CIMM ENERGIES ha tret un nou producte anomenat FireBox®.
Consisteix en una safata per a poder cremar pellet en una llar de foc ja existent, sense necessitat de fer cap tipus d'obra ni instal·lació.

És un producte de creació pròpia i amb molt bona acceptació per part dels usuaris.

https://www.youtube.com/watch?v=3tVcNjVavpk

25.11.2014

CIMM ENERGIES A LES NOTÍCIES DE TV3

TV3 reconeix la trajectòria i innovació del projecte que hem desenvolupat, el BiomassVending®; on en van fer notícia el passat dimecres 19 de novembre al TN del migdia, fent ressò mediàtic d'un dispositiu instal·lat a la població de Sort (Lleida). El distribuïdor explica detalladament el funcionament d'aquesta màquina i es veu a un client com compra els sacs de biomassa de manera automàtica.

Cimm serà present a Expo Biomasa | Valladolid
24.09.2014

Expobiomasa 2014

Els propers dies 21,22 i 23 d'octubre, tindrá lloc una de las fires més importants per a professionals del sector de les energies renovables, Expobiomasa 2014 a la ciutat de Valladolid. Cimm Energies hi assistirà per a presentar, en primicia, el seu innovador BiomassVending®. Ens hi podreu trobar a l'estand 200, pavelló 2. Els hi esperem!.

BiomassVending® als premis innovacat 2014
30.05.2014

BiomassVending® als premis Innovacat 2014

Aquest matí Cimm Energies ha presentat el seu projecte, el BiomassVending®, als premis Innovacat de l'edició d'enguany.

Bioptima 2014
20.03.2014

Bióptima 2014

Cimm energies estarà present a la fira Bióptima 2014 que es celebrarà els dies 2, 3 i 4 d'abril a la ciutat andalusa de Jaén. El BiomassVending® serà l'estrella de l'estand de Cimm energies, presentant-lo al públic professional que estarà present en aquesta reconeguda fira de la biomassa.

Oportunitat! Cremador Y-50
20.03.2014

Oportunitat! Cremador Y-50

Disposem d'una unitat de cremador Naturalfire Y-50, amb tant sols un mes de funcionament, incloent centraleta i sinfí, i un consúm de 5 a 50kw en oferta. Contacteu-nos per a rebre més informació!

Expenedor autònom biomassa
17.02.2014

Expenedor autònom biomassa

El BiomassVending® és un innovador sistema que pretén cobrir l’augment de demanda de combustibles de biomassa del mercat. Amb el constant increment d’instal·lacions que empren biomassa com a combustible, els usuaris demandaven una major disponibilitat en l'accés, a qualsevol hora i lloc d'aquests combustibles ecològics.

Tècnicament es tracte d'una estructura cúbica, realitzada amb materials sostenibles, reciclats i totalment autònom en l'àmbit energètic, ja que aquest punt de venda es pot nodrir, opcionalment, d’un sistema de plaques solars.

Disposarà d’un còmode punt de pagament amb targeta o moneda per a l'usuari, que un cop realitzat el pagament, obrirà una de les guixetes a través de les quals es podrà obtenir un sac de 15kg de qualsevol combustible de biomassa com pèl·let, pinyol d’oliva, llenya, closca, etc.
Així mateix, el BiomassVending® autogestionarà la seva capacitat i avisarà a Central abans de quedar-se sense estocatge.

Pensat per a ser implantat en temporada de demanda alta (tardor i hivern) i, a causa de la seva senzilla instal·lació o desinstal-lació, la seva mobilitat els permetrà moure els BiomassVending® allà on la demanda ho requereixi.

Calderes d'ocasió
25.07.2013

Calderes d'ocasió

- Model BIOECO 2: preu especial caldera amb 2 mesos de funcionament de 28Kw, policombustible.
- Caldera de llenya Hergóm LEÑA: 4 de 40Kw amb 2 anys de funcionament.
- Caldera Hergóm FORESTAL: 4 ocasió de 44Kw.
- Caldera ESTELLA domèstica.